170414

 photo IMG_01342-001.jpg

 photo IMG_0142.jpg

I dag har den for mit vedkommende stået på påskefrokost hos min mormor og morfar. I gamle dage – altså, da jeg var yngre – betød det, at vi skulle ud i haven og finde poser med slik. Af en eller anden grund er der bare ikke længere nogle poser med mit navn på (vi skulle jo have lige mange), men det er i stedet forbeholdt mine yngre fætre og kusiner. Men altså, man plejer nu alligevel ikke gå hverken sulten eller slikhungrende fra bordet hos min mormor og morfar – og det gjorde vi bestemt heller ikke i dag, så jeg klager ikke 😉

I går var jeg i H&M, for at købe barselsgave til min kærestes nye nevø (ps. sådan noget er da lige til at blive skruk af!) og pludselig hang den perfekte lyserøde t-shirt der! Sådan en har jeg været på jagt efter virkelig længe. Faktisk så længe, at jeg næsten havde opgivet håbet. Men nu er den i hus! Og så endda for kun 99,- kr. -15% rabat. Lige hvad min SU ramte pengepung kunne lide. Jeg har sat den sammen med min lædernederdel i dag, fordi jeg synes, det kunne være en lidt fin kontrast, men jeg glæder mig også til, at have den på sammen med alt bordeaux! Man kan ikke rigtig se på billederne, den er lyserød (det gik lidt hurtigt), så jeg tager lige et close-up en anden dag.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Outfits. Bookmark the permalink.

5 Responses to 170414

 1. Stine K.A. says:

  Jeg var også påskefrokost i dag, og der var der påskeæg til ‘de unge under 26’. Wuhuu! 😉 Så jeg, min kæreste og mine små fætre på 7-9 år var ude i strålende vind og regn for at fange vores gemte påskeæg, ha.

 2. Rikke says:

  Smukkeste Tina! Det første billede er virkelig godt fanget med vind i håret og det hele 🙂

  Jeg håber, du har den bedste påske!

  • Tina says:

   Du er så sød, Rikke 😀 TUSIND tak! Vind i håret er altid en ret god accessorie, haha.
   Håber også din påske er forrygende!

 3. Pingback: FÅ 15 % HOS H&M MED DIT AFLAGTE TØJ »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *