BASIS BLONDER

Okay, det er ikke så tit, der er undertøj på bloggen – men godmorgen! Jeg ved ikke, om I alle kender til de her toppe i forvejen – I har sikkert set dem, men måske I ikke har prøvet dem endnu? I min venindeflok er vi stort set alle tilbedere af dem og jeg husker tydeligt, første gang en af pigerne fortalte om dem. Sagen er nemlig den, at de her blondetoppe er virkelig behagelige at have på (næsten som ikke at have noget på) og samtidig er ualmindeligt fine! Jeg synes, det ser super pænt ud, hvis stroppen lige titter frem eller hvis man kan skimte en blonde i et dybt ærmegab eller en rygudskæring.

 photo IMG_9766.jpg

Selv har jeg, som I kan se, to versioner. Den vinrøde er fra Christiane Schaumburg-Müllers kollektion for Kvickly “Loved by CSM” og den grønne hedder Lulu og er fra Femilet. Hvis jeg lynhurtigt skal nævne forskellen på de to, så er den fra CSM den billigste, men den fra Femilet er den bedste. I hvert fald efter min mening. Blonderne er lidt mere lækre og “flade” på Femilet-udgaven, så den også er pæn under en strammere bluse. Desuden synes jeg, der er mere hold i den fra Femilet, men det skyldes måske også noget med størrelserne. Femilets størrelser er 34-44, mens CSM størrelserne er XS, S/M, L/XL og XXL – personligt ville jeg have været meget glad for, hvis der fandtes en M/L 😉

 photo IMG_9771.jpg

Jeg synes toppene sidder rigtig pænt – de har en v-udskæring, har forholdsvis brede stropper, et bredt stykke under brystet og så er skålene forede, men har ikke bøjler. Jeg elsker at have en af mine toppe på, på en doven søndag på sofaen, hvor der ikke skal være noget der strammer eller gnaver. Hehe. Kendte I dem i forvejen? I sværger måske selv til dem? For god ordens skyld, skal jeg måske lige skrive at den fra CSM koster 99 kr. i Kvickly og fås i to forskellige farver pr. sæson. Femilets udgave koster 250 kr., kommer også i nye farver hver sæson og kan købes online lige her.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Basis, Tips. Bookmark the permalink.

10 Responses to BASIS BLONDER

 1. Anne-Sofie says:

  Jeg er også stor fan! Hader bøjler, så går altid i en stor bue udenom dem. Jeg har, ligesom dig, både den fra Kvickly og så to styks fra Femilet. Og jeg kunne ligeså godt skille mig af med den fra Kvickly. Som du skriver er størrelserne ikke super gode, hvis man virkelig godt kunne bruge en M/L! 😉 Til gengæld er jeg vildt glad for de to jeg har fra Femilet, og jeg skal helt sikkert have udvidet min mørke samling (blå og sort) med et par mere sommerlige og lyse farver. Så på et tidspunkt én i en champagnefarve som var virkelig fin, den må jeg vist på jagt efter 🙂

  • Anne-Sofie says:

   Jeg har i øvrigt syet puderne fast i mine fra Femilet, da de altid gled ned og sad besynderligt efter kort tid. Nu er de helt perfekte 😉

   • Tina says:

    Jeg synes ærligt talt, det er lidt skørt med de der størrelser! Umiddelbart ville jeg tænke, at M/L var den, de fleste skulle bruge.. Ellers så lad være med at lave dobbeltstørrelser 😀 Derfor bliver min røde også mest brugt på de der søndage – eller under ret løse overdele, for den er altså lidt løs.
    Uh, en af mine veninder har den fra Femilet i sådan en nude/champagnefarvet – den er virkelig fin om sommeren!

 2. Jeg fik Femilet modellen i sort sidste år, og har skambrugt den på det seneste (jeg kan simpelthen ikke holde ud at gå med bøjle BH), så jeg blev virkelig glad da jeg fik endnu én i fødselsdagsgave af min mor, denne gang i pudderfarvet, så den passer under lyst sommertøj.

  Jeg bruger min sorte rigtig meget sammen med min sorte sik long kjole fra Samsøe Samsøe – så kan man nemlig lige skimte blonden i udskæringen på kjolen – det er helt vildt fint.

  Overvejer lidt om jeg skulle prøve Kvicklys udgave – den er ret fin i bordeaux. Spørgsmålet er bare lige om størrelserne fungerer til mig. Det lyder ikke helt vildt gennemtænkt.

  • Tina says:

   Det er nemlig super fint, når blonden lige kan skimtes i en udskæring – det er jeg kæmpe fan af 🙂
   Jeg vil sige, at hvis du er mega glad for dine Femilet, så tror jeg næsten, du bliver skuffet over Kvickly-versionen. Blonden er mere grov, hvilket kan ses gennem strammere overdele og så er der det dér med størrelserne. Men du kan selvfølgelig altid lige tage et kig på den.

 3. Jeg har også selv femilets version i en creme farve og er så glad for den 🙂 Dog syntes jeg, at de er lidt små i størrelserne.. Men super dejligt med en sammenligning

  • Tina says:

   De er virkelig også gode 🙂 Du kan måske godt have ret i, de er lidt små i størrelserne – jeg har den i hvert fald en størrelse større, end jeg ellers ville have taget, men jeg undskyldte det bare overfor mig selv med, jeg var blevet lidt småfed. Haha 😀

 4. Pingback: ÅRET DER GIK – APRIL-JUNI 2014 »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *