ER DU PÅ PINTEREST?

Ja, titlen siger egentlig det hele – er du på Pinterest? Og måske vigtigst af alt – bruger du det? Selv er jeg bidt af en gal boarder (eller noget) og bruger Pinterest helt vildt meget. Jeg har boards med navne som Cool crochet, Fantastic food, Good gardening, Great Giftwrapping, Inspirational interior, så det er inspiration til alverdens ting, jeg søger på Pinterest. Og nå ja, så har jeg også noget med bogstavrim.. Men, jeg vil rigtig gerne følge nogle flere derinde, så jeg kan få lidt mere variation i mit feed eller hvad det nu hedder på Pinterest 🙂 Så bruger du det, så smid endelig et link til din profil i kommentarfeltet! Også gerne hvis du kender nogle gode pinnere, som er aktive derinde 🙂

 photo Pinterest-1.jpg

Og skulle du have lyst til at følge mig på Pinterest, så er min profil lige her – godt med krea, indretnings inspiration og bogstavrim 😉 Haha. Jeg elsker simpelthen at nørde rundt i forskellige former for inspiration. Pinterest er i øvrigt en glimrende overspringshandling i kedelig undervisning!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Inspiration and tagged . Bookmark the permalink.

8 Responses to ER DU PÅ PINTEREST?

 1. Stine K.A. says:

  Wow, det var godt nok noget af en seriøst Pinterest-profil :O Jeg er ret imponeret 😉 Min profil er StineKA90, det er lidt en blandet landhandel, men ikke så aktiv pt. Jeg brugte den dog meget, dengang jeg skrev eksamensopgaver og gik i skole, ha 😉

  • Tina says:

   Haha, jeg takker ..eller noget 😀 Og nu følger jeg dig derinde! Det er nemlig den perfekte overspringshandling, var heller ikke så aktiv, da jeg ikke gik i skole 😉

 2. Signe says:

  http://dk.pinterest.com/bankebankepaa/
  Jeg er også en flittig bruger af Pinterest – det ER simpelthen bare den bedste overspringshandling! (Og app – for den sags skyld 😉 ) Derudover bruger jeg det også i forbindelse med min blog 🙂

 3. Jeg er vild med Pinterest. Det er hovedsageligt bolig indretning og DIY projekter jeg pinner derinde. 🙂

 4. AnjaO says:

  Jeg bruger pinterest lidt i perioder, men er lidt pjattet med konceptet. Dog har jeg tendens til at glemme det i perioder, men lige nu pinner jeg lidt inspiration til mit nye køkken og mine altandrømme for sommeren 😉
  http://www.pinterest.com/oanjaooo/

  • Tina says:

   Sådan har jeg det egentlig også. Lige nu er jeg inde i en pin-amok periode 😀 men så går der også uger eller måneder, hvor jeg slet ikke er forbi sitet.
   Jeg pinner også masser af haveinspiration for tiden, så måske vi kan inspirere hinanden lidt! I hvert fald godt at se dig på Pinterest også, Anja 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *