FORÅRS FEELIN’

 photo IMG_9995-1.jpg

 photo IMG_9996.jpg

 photo IMG_0005.jpg

 photo IMG_0031.jpg

 photo IMG_0032.jpg

Jeg har ikke haft tændt min computer i to døgn. Det tror jeg nærmest, er en form for rekord. Men nu fik jeg altså lyst til lige at kigge herind. Jeg har simpelthen været så træt alle aftner i denne uge. Om det har noget med sommertid at gøre, skal jeg ikke kunne sige, men i hvert fald har jeg blundet på sofaen, før jeg er smuttet i seng og faldet i søvn på stedet. I eftermiddags, da jeg kom hjem fra skole og Stiller kom fra arbejde, tog vi ud i skoven for at lufte Freddie og nyde det gode vejr. Vores yndlingssted! Det var egentlig løbe-dag, men tror lidt vi alle havde brug for noget kvalitetstid. Når man går rundt i skoven, kan man virkelig fornemme foråret er her og at lunere tider er på vej. Sådan en dag som i dag, hvor solens stråler spiller mellem træstammerne og knopperne på træerne er på nippet til at springe ud, kan man ikke andet end at blive glad. Det giver virkelig noget overskud, sådan at indsnuse helt frisk luft og få solskin på kinderne. Jeg elsker det.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Foto, Personligt. Bookmark the permalink.

10 Responses to FORÅRS FEELIN’

 1. Trine says:

  Åhhhh… Blev da lige i godt humør af de skønne billeder… Sådanne forårsdage skal nydes…

 2. Laura says:

  Jeg må altså snart tage min kæreste i hånden og finde den nærmeste skov! Der er ikke noget bedre en duften af forår i en skov. Okay, det lød mærkeligt. Men anyways, en skovtur må der til!

 3. Sanne says:

  Dejlige forårsbilleder 🙂

  God weekend!
  http://www.kunsanne.blogspot.dk

 4. Rebekka says:

  Flotte billeder!!! 🙂

 5. Pingback: ÅRET DER GIK – APRIL-JUNI 2014 »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *