HEDEGAARD FT. LUCAS GRAHAM – HAPPY HOME

Med sidste uges fredagssang på bloggen, føler jeg næsten, jeg forudsagde noget. Sangen var Mø med Spice Girls coveret Say You’ll be there og hvis man så P3 Guld senere samme aften, ville man kunne se netop Mø vinde den mest fornemme pris til P3 Guld – P3 Prisen – OG at hun fik overrakt prisen af selveste Mel C – Sporty Spice!

En anden der også var til P3 Guld for at optræde, var Lucas Graham sammen med Hedegaard. Sangen Happy Home er udgivet som værende DJ’en Hedegaards sang, men det er Lucas der synger og teksten er også ret personlig. Det er faktisk lige før, jeg bedre kan lide Lucas på denne sang end på nogle af hans egne ting. Men det skyldes måske, at jeg er ret glad for sådan en lettere elektronisk lyd?

Nu har jeg weekend OG påskeferie! 😀 Det skal nydes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Musik and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to HEDEGAARD FT. LUCAS GRAHAM – HAPPY HOME

  1. Laura says:

    Den er SÅ fin den sang, synes jeg. Og den bliver kun endnu bedre hvis man lytter til teksten. Ret rørende faktisk! Er spændt på hvad du forudsiger med denne her sang, nu hvor det hang sammen med Mø og P3-guld sidst 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *