MØ – SAY YOU’LL BE THERE

Første gang jeg hørte det her nummer, var jeg helt solgt! Jeg elskede Spice Girls tilbage i 1990’erne og jeg elsker dem faktisk stadig. Hver gang jeg lige hører en sang, bliver jeg simpelthen så glad, så glad. Jeg har brugt utallige timer af min barndom på at stå præcis som pigerne her i videoen, øve danse, klæde os ud, få vores forældre til at filme os og bagefter se videoen, for at tilføje finjusteringer 😉 haha. Jeg var altid Mel C på trods af mit meget lidt atletiske udseende. Men en nyfortolkning af en af Spice Girls sange, synes jeg er for fedt. Især når det er så gennemført, som MØ har gjort det her – helt ærligt, det er jo et pisse godt nummer sådan her, uanset om man var til Spice Girls eller ej. Eller hvad siger I?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Musik and tagged . Bookmark the permalink.

5 Responses to MØ – SAY YOU’LL BE THERE

 1. Maja says:

  Jeg var kææææmpen fan af Spice Girls, havde endda et vækkeur med deres autografer på, som mine forældre havde skaffet til mig i London :p Min yndlings (og hende jeg altid var, når der skulle danses og synges i hårbørsten) var Victoria – og så var det fuldstændigt ligemeget, at jeg var helt lyshåret og nok mere lignede Baby Spice 😉

  • Tina says:

   Fedt at de ligefrem havde skaffet det udenlands 😀 Jeg havde også selv alt muligt merchandise og brugte den der deo i en længere periode 😉
   Altså..jeg var også nogle gange Mel B, selvom jeg nok var det mest blegfede barn nogensinde. Haha!

 2. Rebekka says:

  Jeg var mega mega meeeeega Spice Girls fan. Jamen helt vild! Brugte alle mine lomme-og-slikpenge på alt muligt mercandisecrap med dem.
  Bliver stadig glad når jeg hører sangene, og bliver taget tilbage til dengang jeg var en 11-12 år gammel og hørte musikken med min bedste veninde.
  Det var tider 🙂

  Og MØ er jo bare for cool! Skal høre hende på torsdag, wuhu! 🙂

  • Tina says:

   Jeg har det på samme måde 😀 Havde også virkelig meget merchandise dengang og bliver altid glad og “nostalgisk”, når jeg hører sangene. Og så fatter man jo lige pludselig, hvad det er de synger og tænker så, om det virkelig var så fedt at gå at synge som 10-årig 😀 haha.

   Fedt at du skal høre MØ i næste uge! Det gad jeg også godt.

 3. Pingback: HEDEGAARD FT. LUCAS GRAHAM – HAPPY HOME »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *