STRIKVALGFAG

De sidste to uger, har jeg haft valgfag. Når man vælger valgfag på TEKO, er det ret forskellige fag der udbydes – både de meget boglige/business agtige, som fx projektledelse, men også noget meget mere kreativt og praktisk. Jeg havde valgt at få noget lidt mere praktisk og kreativt ind over, fordi min hverdag på indkøbslinjen er rimelig boglig. Så de sidste par uger har jeg haft strik på strikkemaskine 😀 Elsker lidt, at man kan have det som valgfag. Det i sig selv, synes jeg bare er ret sjovt.

Undervisningen gik ud på, vi skulle lære at programmere skolens strikkemaskiner, så vi kunne lave nogle færdige produkter, som til sidst skulle fremvises på en mini udstilling. Hvad vi ville lave og hvordan det skulle se ud, var altså meget bredt. Vi blev delt ind i nogle grupper, hvor vi så skulle finde et overordnet tema/en overordnet inspiration, som vi så skulle inkorporere i vores designs. Min gruppe valgte at den overordnede inspiration var geometriske former og norsk strik/nordiske mønstre – og det var så en Fall/Winter kollektion.

 photo Downloads2.jpg

I går, fredag, viste vi så vores ting frem og fik efterfølgende en bedømmelse. De andre piger i min gruppe havde, som I kan se, lavet tøj (de var også konstruktører, de fleste af dem). Jeg havde lavet noget boligtilbehør, fordi jeg tænkte, jeg gerne ville kunne have de her ting som et minde “for evigt” – og det kom jeg nok ikke rigtig til med tøj. Så jeg har i løbet af valgfaget strikket en plaid, et pudebetræk og et iPad sleeve, som er de ting, der ligger på stolen på billedet til højre. Jeg er selv godt tilfreds og synes det er mega fedt, at kunne få de ting med derfra i stedet for bare at have skrevet en aflevering, som afslutning. Hele vores gruppe endte med at få den vejledende karakter 12, så jeg kan kun være tilfreds med det hele 😀

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in DIY, Uddannelse and tagged , . Bookmark the permalink.

3 Responses to STRIKVALGFAG

 1. Rebekka says:

  Hvor er det nogle fede ting!! Det ser jo virkelig prof ud.
  Også lækkert at kunne have sådan en pude og plaid altid, det er jo rimeligt klassiske ting.

  • Tina says:

   Tak! 😀
   Ja, det var nemlig også præcis det, jeg tænkte. Og hvis jeg bliver træt af det i en periode, kan jeg jo altid gemme det væk og så finde det frem igen senere. Det gør jeg ikke så meget i mht. tøj. Hehe.

 2. Pingback: HJEMMESTRIKKEDE SHORTS »

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *