TING DER GØR MIG GLAD PÅ EN MANDAG

 photo IMG_0088.jpg

Jeg tillod mig selv at sove en smule længe i dag. Jeg har nemlig påskeferie! Men de næste par dage står på arbejde, så jeg synes, jeg fortjente at snooze lidt i dag.

 photo IMG_0099.jpg

At komme hjem fra dagens løbetur! Det skulle have været den perfekte 9 km tur på ny rute i dag og i solskin. I stedet blev det den værste løbetur, jeg nogensinde har været ude på. Jeg siger bare to ting: 1) modvind fra helvede og 2) strandet på en mark. Føj altså. Så her har vi en ret presset Tina.

 photo IMG_0106.jpg

De blomster jeg købte i fredags, netop for at skabe lidt glæde i de her påskedage, hvor man kommer til at gå hjemme. Det virker! Men det synes jeg faktisk altid friske blomster gør.

 photo IMG_0109.jpg

Min kærestes søster har i dag født en lille dreng! Jeg glæder mig virkelig til at møde ham 🙂 Men så må jeg hellere lige blive færdig med den hue, jeg er i gang med at strikke først. Bolden til ham har I jo set før.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This entry was posted in Foto, Personligt and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to TING DER GØR MIG GLAD PÅ EN MANDAG

  1. Rikke says:

    Så hyggelige glimt! Åh jeg elsker altså de her indlæg 😀

    • Tina says:

      Tak skal du have, Rikke 🙂 Jeg synes også selv, de er så hyggelige at se hos andre, der går bare for lang tid imellem, jeg selv får dem lavet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *